fredag 9 mars 2012

Karneval i Nice del. 2

Karnevalen hade nu bestämt sig för att besöka de västra delarna av Nice, så vi passade på att våldgästa Lena&Rasmus en sväng, innan det var dags att gå ut och titta.
Det fanns bland annat stora röda gubbar som var väldigt intresserade av Agnes och Katinka. Tillräckligt intresserade för att ge dem en 5-personers-kram!
Vi hade som vanligt en massa konfettikrig, och den här gången var det inte bara vi som attackerade varandra, vi fick även väldigt mycket "skit" ifrån personalen på karnevalen, och särskilt av en viss Captain America!
Konfetti, konteffi, älskade konfetti! :D
Tittar man snabbt, så skulle man nästan kunna tro att det var snö, eller i alla fall kallt, men så var det inte! Bara en massa, massa färgglada pappersbitar som antagligen kommer att förfölja oss under resten av den här vistelsen..
Eftersom Rasmus helt klart har varit värst på att kladda ner folk med konstiga grejer, så var det nu dags för the sweet revenge! Mycket bra initiativ av Mikaela!
Och till sist en bild på ett par slagna hjältar som vilar upp sig i konfettidrivorna. Det borde vara karneval året runt!

Efter att vi hade busat färdigt för den här gången, hoppade vi på en buss in till stan och spenderade resten av kvällen på Paddy's i Vieux Nice. Jag tror inte att städarna blev överdrivet glada av de spår av konfetti som vi lämnade efter oss, men vad gör väl det! =)

Puss&Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar