fredag 9 september 2011

En vecka av aktiviteter

Större delen av första veckan i Nice gick åt till att lära känna folket i klassen. En uppgift som har gått förvånansvärt enkelt! SJUKT trevligt folk om jag får säga det själv. =)

Redan efter första skoldagen, alltså i måndags, bestämde vi oss för att ha en liten get together nere på stranden, för att lära känna varandra bättre. Det blev en ganska välfylld kväll som ledde vidare till ett ställe i gamla stan som heter Waynes. Riktigt soft faktiskt, live musik, snyggt folk och god öl. Dock en aning dyrt, och i stort sett bara engelsktalande gäster. Riktigt bra kväll! Dock bildlös från min sida.. :/

På onsdagen åkte vi sen på en utflykt till Villefranche-sur-Mer tillsammans med nästan hela klassen. Väldigt pittoreskt litet samhälle, egentligen mycket finare än Nice. De hade också en fin strand, även om den precis som i Nice bara består av stenar..
På torsdagen tog vi ett besök på marknaden i gamla stan, och sen blev det skola för hela slanten.
På fredagen hände det dock grejer. Det var Olivias födelsedag, så större delen av dagen spenderades på stranden, både före och efter att solen hade gått ner.
Sofia och Nils
Vicky
Ida, Caroline och Joel
Efter stranden drog vi vidare till ett ganska dåligt ställe vid namn Irish disco pub. Men med rätt inställning så kan det mesta bli kul. Dans på bord och krossade glas ftw. ;)
Vicky och Nils
Ganska intensiv första vecka, och mer skulle det bli.
För den nyfikne kommer det nog upp fler inlägg imorgon =)
Puss&Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar