fredag 9 september 2011

Bon voyage

Det kommer antagligen komma upp ganska många inlägg nu på ganska kort tid. Jag hade nämligen inte tillgång till internet under min första 1,5 vecka i Frankrike, så jag ska försöka komma ikapp med inläggen så snart som möjligt. =)

I alla fall. På kvällen den 27e augusti, efter en hel dag av flyttpackning och städning, bar det för min del av till Stockholm tillsammans med Moa, för att våldgästa Matilda för en natt. Vi åt mat, pratade, packade om väskor och sov ett par enstaka timmar innan det var dags att möta upp Vicky och åka till flygplatsen. (Kan även tipsa alla om att det krävs ganska mycket bök för att få in 6 20kgs resväskor i en taxi.) Det var 4 mycket slitna flickor som anlände till Arlanda klockan 4 på morgonen.
Som genom magi var vi dock framme i Nice ett par timmar senare. Alla åkte iväg på sitt håll för att återförenas för middag senare på dagen. Då hade vi även fått med oss våra kära klasskompisar Gustav och Lennart.

Vi hittade ett trevligt litet turisthak på Promenad des Anglais, där vi dessutom hade väldigt bra utsikt över paraden av militärfordon som dagen till ära for runt över hela staden. Tydligen hade vi prickat in årsdagen för Frankrikes frigörelse från Nazityskland.
Helt okej första dag.
Puss&Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar