tisdag 8 november 2011

Halloween

Förra veckan var en ganska lång vecka för oss här nere. Vi hade nämligen besök av vår svenska lärare Hans, och hade därmed dubbelt så mycket lektioner som vanligt. (sen att vi fortfarande var lediga både i tisdags och i fredags behöver vi ju kanske inte nämna.) Därför var det skönt att ha någonting att se fram emot, för i lördags hade vi nämligen Halloween-fest!
Det var en mycket trevlig kväll, och alla hade naturligtvis dragit på sig det finaste de hade. Här ser vi till exempel en av värdinnorna som med säker hand styrde oss genom kvällen.
 Konstigt nog hade vi även med oss en lätt överviktig fransk bonde.. Hmm..
Asterix hade också hört talas om denna storslagna fest, så även han kom dit och tog skydd ifrån hällregnet en stund.
Naturligtvis måste man även ha lite gott att äta när man är på fest, och som tur var hade vi två mycket fräscha pain au chocolats som satte lite guldkant på tillvaron.
Som ni säkert vet var det ju G20 möte här förra veckan, så vi kände att vi var lite tvungna att bjuda in Obama också. Förvånansvärt nog så kom han faktiskt.
Sen var det ju trots att Halloween, så en liten döing slank in bland gästerna i alla fall, hennes närvaro vägdes dock upp av en mycket levande kort-person.
Sist men inte minst fastnade även Dr.Mugg, Kleopatra och en söt liten alien på bild! Bland de övriga gästerna fanns dock Pippi Långstrump och Lilla Gubben, Sandy från Grease, en pirat, Che Guevara och Mimmie Mus. Mycket trevlig kväll! =)

Puss&Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar