onsdag 12 oktober 2011

En alltför nykter lördag

Förra veckan var som sagt en ganska hektisk vecka, i alla fall för min del, då jag, Vicky och Olivia hade redovisning om det franska skolsystemet (som naturligtvis inte vill bete sig som vårt). Så större delen av veckan gick åt till att förbereda inför det, och sen i fredags var vi ju som sagt i Italien. På lördagen kände vi dock att det var dags att unna oss en liten utgång.

Som vanligt började kvällen på stranden, men det var SJUKLIGT kallt att sitta där. Temperaturen börjar tragiskt nog dra sig ner mot 15 grader nattetid nu, så det blev en ovanligt tidig utgång för oss, när vi befann oss på Trois Diables redan 22.15. Fullkomligt stendött. Så vi tog fina toalettbilder istället.

Agnes, Linnea, Jag; Vicky
Eftersom det var helt folktomt på Trois Diables, drog vi vidare till Ma Nolans istället. Satt där en stund, mötte upp en svensk snubbe, och sen drog vi tillbaka till Trois Diables igen, ett par timmar senare. När klockan sen började närma sig halv 2 blev vi dock utslängda. Varför? Jo, vi drack tydligen för lite. Så kan det gå!
Puss&Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar